Nordpolet

Longyearbyens eneste alkohol-utsalg ligger i tilknytning til Svalbardbutikken. Her finner du et rikt sortiment til tax-free priser. Nordpolet tilbyr varer som på Vinmonopolet på fastlandet, men fører også en egen serie produkter som Svalbard Akevitt, Svalbard Cognac og  Svalbard Genever. I tillegg fører vi Svalbard Båblr med etikett laget av den lokale kunstneren og fotografen Elizabeth Bourne og kunstner-vin med etikett laget av den lokale kunstneren, Olaf Storø.

Tilreisende vise reisedokumenter i form av flybillett ved kjøp av alkohol. Fastboende kan handle ihht. den lokale kvoteordningen.

Varer kjøpt på Nordpolet kan ikke forsegles i butikk.

Rikt sortiment

Vi kan også friste med en stor meieriavdeling her, en velassortert frukt- og grønt-avdeling samt bakeri med butikkstekte brød, wienerbrød og andre godsaker.

Kolonialen har et bredt utvalg, og bør dekke de aller fleste behov. Sjokolade og sukkervarer har dessuten tax-free priser – det gjelder også tobakk og snus.

Skal du på dagstur eller på lengre ekspedisjoner, kan snacks eller god energirik turmat bidra til både motivasjon og belønning.

Vi tilbyr et bredt utvalg av turmat, for de korte turene, så vel som til de mer lengre og krevende ekspedisjonene.

Er du er fastboende eller turist – du finner det du trenger hos oss.

NORDPOLETS ÅPNINGSTIDER

Skroll til toppen