Hus, hjem & gave

Her finner du det meste til hus og hjem. Det være seg interiørartikler til å pynte med hjemme, eller hverdagslige og nyttige produkter som lyspærer, kjøkkenartikler, dyner & puter og et utvalg av verktøy.

Denne avdelingen fører også blomster, leker, hobbyartikler og gaver som f.eks. klokker, solbriller og lokalproduserte sølvsmykker laget av Marina van Dijk.

I denne avdelingen finner du også diverse elektriske produkter som kaffetraktere, strykejern og radioer så vel som Apple produkter, telefoner, kamera, ladere og minnebrikker.

Svalbardbutikken selger også hvitevarer fra Coop Obs sitt utvalg på fastlandet. De må forhåndsbestilles og noe leveringstid må påregnes.

Rikt sortiment

Vi kan også friste med en stor meieriavdeling her, en velassortert frukt- og grønt-avdeling samt bakeri med butikkstekte brød, wienerbrød og andre godsaker.

Kolonialen har et bredt utvalg, og bør dekke de aller fleste behov. Sjokolade og sukkervarer har dessuten tax-free priser – det gjelder også tobakk og snus.

Skal du på dagstur eller på lengre ekspedisjoner, kan snacks eller god energirik turmat bidra til både motivasjon og belønning.

Vi tilbyr et bredt utvalg av turmat, for de korte turene, så vel som til de mer lengre og krevende ekspedisjonene.

Er du er fastboende eller turist – du finner det du trenger hos oss.

Skroll til toppen